Hesabım
    Bollywood-Hollywood Satranç Maçı

    Bombay'lı yönetmen satranç filmi için Hollywood'la işbirliği yapıyor.

    En az Hollywood kadar üretken olmasıyla tanınan Bollywood sineması, dünya sinemasının yeni yıldızlarından biri. Bombay'daki sinema endüstrisi, parlak örneklerini dünya pazarına sunmakla kalmayıp, Hollywood'la işbirliğine de soyunuyor. Bir anlamda uzakdoğu sinemasının geçtiği yollardan geçen Bollywood'un tanınmış yönetmelerinden Vidhu Vinod Chopra, Los Angeles kökenli film şirketi Outlaw Productions ile işbirliği yapıyor. Hintli yönetmenin Hollywood'da çekeceği gerilim dolu film, Move 5 adını taşıyacak.

    Oyun yazarı Abhijat Joshi, gazeteci yazar Suketu Mehta ve Vidhu Vinod Chopra tarafından yazılan senaryo, satranç oyunu üzerine gizemli bir film. Film satranç oynayan bir ölüyle bir canlının hikayesini anlatıyor. Oyun boyunca, diğeri ölünün ölümünün ardındaki sırrı çözmeye çalışacaktır. Her hamleyle artan gerilim ise sadece oyunun sınırları içinde kalmayacaktır.

    Ingmar Bergman'ın ünlü Yedinci Mühür filmini anımsatan Hollywood-Bollywood ortak yapımı, oldukça ilginç olacağa benziyor. Siz ne dersiniz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top