Hesabım
    Boyle, "Millions" İçin Liverpool'da

    Danny Boyle, yeni projesi "Millions" üzerinde çalışmaya başladı.

    Türkiye'de 11 Temmuz'da gösterime girecek olan son uzun metrajlı filmi 28 Gün Sonra ile yeniden gündeme gelen Danny Boyle, bir sonraki filminin çekimleri için mekan olarak Liverpool'u seçti. 2000 yılında çektiği Kumsal'ın ardından televizyon yapımlarına ağırlık veren yönetmen, 28 Gün Sonra ile yaptığı başarılı geri dönüşün ardından vakit kaybetmeden yeni filmi Millions üzerinde çalışmaya başladı.

    İngiltere'nin para birimini Euro'ya çevireceği hafta bir banka soygunu esnasında çalınan yüksek miktardaki parayı şans eseri ele geçiren ve para birimi değişmeden bir hafta içinde bu büyük serveti harcamak zorunda olan iki gencin öyküsünü konu alan film, Boyle'un verdiği ipuçlarına bakılırsa özellikle son uzun metrajlı filmi 28 Gün Sonra'ya tezat teşkil edecek şekilde basit anlatımlı, eğlenceli, ironik bir yapım olacağa benziyor.

    Senaristliğini Michael Winterbottom'ın 24 Saat Parti İnsanları filminin senaryosunu yazmış olan Frank Cottrell Boyce'un üstlendiği filmin çekimlerinin 15 hafta sürmesi planlanıyor.

    Gelişmeler için gözünüz Beyazperde.com'da olsun!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top