Hesabım
    Watt'sız Halka Olur mu?

    Naomi Watts Halka'nın devam filminde oynayacağını açıkladı!

    Üç filmden oluşan Japon Ringu serisinin Amerikan versiyonunun Halka (The Ring) ile sınırlı kalacağını düşünüyorsanız, çok yanılıyorsunuz. Devam filmi için hazırlıklar çoktan başlamıştı, fakat ilk filmde iyi bir performans ortaya koyan Naomi Watts'ın oynayıp oynamayacağı tam olarak belli değildi, artık oldu. Watts bir kez daha lanetli kasetler için kamera önüne geçecek.

    Halka'nın devam filminin çekilmesi, Ringu efsanesinin Hollywood'da sırayla yeniden inşa edileceğini düşündürtebilir, fakat bu noktada işler biraz karışıyor. Halka 2, Ringu serisinden (0-1-2) herhangi birinin yeniden yapımı olarak karşımıza çıkmayacak. Daha çok 0 ve 2'nin bir karması olarak kabul edilebilir. Çünkü Halka'da izlediğimiz olayların hem öncesine hem de sonrasına uzanma fırsatı verecek yeni proje. Bu ise bir üçüncü filmin çekilme ihtimalinin fazla olmadığına dair ipucu olarak kabul edilebilir.

    Önümüzdeki sene çekilmesi düşünülen filmde yer alacak diğer isimler ise henüz belli değil. Yeni haberler için gözünüz üzerimizde olsun!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top