Hesabım
    Terminatörün Yöneteceği Eyalet

    Schwarzenegger dün gece, Kaliforniya eyalet başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

    Terminatör 3 ile yaşlanmadığını kanıtlayan Arnold Swarzenegger, ABD'nin en gözalıcı eyaletini yönetmeye de hazır! Variety'in haberine göre, dün gece NBC'de yayınlanan The Tonight Show with Jay Leno isimli tv programında, Kaliforniya eyalet başkanlığına talip olduğunu açıklayan ünlü yıldızın seçimlerde aday olup olmayacağı bir süredir tartışma konusuydu.

    7 Ekim'deki seçimlerde, Cumhuriyetçilerin çok güvendiği Schwarzenegger, eğer başarılı olursa, bundan önce Kaliforniya'da iki kere seçilmiş bir başka oyuncu kökenli politikacının, sonradan ABD başkanlığı da yapmış olan Ronald Reagan'ın ayak izlerini takip edecek.

    1983 yılında ABD vatandaşı olan Avusturya doğumlu yıldızın çok büyük bir servetin üzerinde oturduğu biliniyor. 56 yaşındaki Schwarzenegger, sadece Terminatör 3'ten 30 milyon dolar ücret almıştı. Hatırlanacağı üzere eski vücut geliştirme şampiyonu olan aktörün sinema kariyeri 1982'deki Conan ile başlamış, 84'deki Yokedici ile doruğa çıkmıştı.

    Dünya çapındaki gelirleri şu an itibariyle 280 milyon doları geçmiş bulunan Terminatör 3'ün yapımcıları Andy Vajna ve Mario Kassar'ın, "Arnold ne yaparsa yapsın %100 arkasındayız" dedikleri söyleniyor. İkili, Westworld'ün tekrar çekimi için de Kaliforniya'nın müstakbel başkanına rol vermeyi düşünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top