Hesabım
    24 Saat Korku Maratonu

    Ohio'da 5. kez bir günlük korku filmleri festivali yapılacak.

    24 saat süren bir korku filmi maratonu yaşamak ister miydiniz? Türün klasikleri ve son dönem dikkat çeken çalışmaları arka arkaya gösteriliyor, üstelik bu etkinlik, korku sinemasının usta yönetmenlerinin de katılımıyla gerçekleştiriliyor. 5. Yıllık 24 Saatlik Korku Maratonu, Columbus Ohio'da Studio 35'da, 12 Ekim tarihinde Amerikalı meraklısının huzuruna çıkacak. Bu sene maratonun bir de ünlü konuğu var. Türün usta isimlerinden George Romero, Night Of The Living Dead'ini maratonu sokup, kendisi de "Onur Konuğu" olarak boy gösterecek.

    Studio 35'da arka arkaya perdede yer alacak filmler arasında özellikle klasikler dikkat çekiyor. 68 tarihli Yaşayan Ölülerin Gecesi, I Walked With A Zombie, Dead Alive (modern klasik), Zombie (yeni 35 baskı), Freaks ve Açlık (Hunger) sinema tarihinin loş koridorlarında yolculuğa çıkaracak. Yakın tarihli yapımlar arasında ise, bizim de Bağımsız Filmler Festivali'nde izlediğimiz, Takashi Miike imzalı Katil Ichi ve Versus gibi yapımlar yer alıyor.

    Ekim ortasına doğru yolu Ohio'dan geçenlerin aklında bulunsun. Bizde benzer türde maratonlar, müzik organizasyonları için yapılıyor. Böyle bir film maratonu da, sinema formatında gösterilmek koşuluyla ilginç olabilir. Özellikle festivalden dolayı kondüsyon sahibi olanlar için hoş bir deneyim olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top