Hesabım
    Korku Ustasından Yeni Projeler

    George Romero'nun yeni projeleri belli oldu. Ünlü üçlemesini kesinlikle dörtleyecek!

    Korku sinemasının usta isimlerinden George Romero'nun yeni projeleri belli olmaya başladı. Ünlü zombi üçlemesini dörtleyeceği konusundaki belirsizlikler de ortadan kalkıyor. Yeni filmin senaryosu hazır ve çalışmalar Fox Searclight ile birlikte yürütülüyor. Geçici olarak Land Of The Dead adını alan projenin sürprizlerinden birisi de John Carpenter. Ünlü korku filmleri yönetmeni, yapımcı ve müzisyen kimliği ile projeye katkıda bulunabilir. Fakat Romero filmin Hollywood standartlarına göre düşük ama bağımsız bir proje için biraz pahalı olduğunu söylüyor.

    Ünlü üçlemenin ikinci filmi olan Dawn Of The Dead'in yeniden yapımı ise yakında vizyona girecek. Sinemacı kendi filminden yola çıkılarak yapılan film için de düşüncelerini belirtti. Yakın zamanda fragmanı ie karşımıza çıkan filmle ilgili düşünceleri pek olumlu değil: "İyi fikir olduğunu düşünmüyorum. Söyleyecek fazla bir şey yok. Filmin haklarına sahip oldular. Ve yaptılar..."

    Romero'nun şu günlerde üzerinde çalıştığı bir proje ise televizyon için hazırlanan Drakula üzerine bir mini seri. Ayrıca mezardan geri dönen bir müzik grubunun hikayesini anlatacak bir senaryo üzerinde de çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top