Hesabım
    Kevin Kadın Ruhundan Anlar

    Liv Tyler, Jersey Girl'de çalıştığı Kevin Smith'i öve öve bitiremiyor...

    Kült yönetmen Kevin Smith'in yeni projesi Jersey Girl için kamera öüne geçen güzel oyuncu Liv Tyler, yönetmenle çalışmış olmaktan dolayı son derece memnun. Smith'i öven oyuncu, aynı zamanda yönetmenin son derece sıradışı kadın karakterler yaratmayı başardığını da ekliyor.

    Oyuncu bir karşılaştırma yapmak için, genelde filmlerde gördüğü kadın karakterlerin derinlikten yoksun olduğunu söylüyor. Smith'in kadınları fazlasıyla sevdiğini ve bu ilgi sonucu onları başarıyla beyazperdeye aktarabildiğini de itiraf ediyor!

    Jersey Girl, 19 Mart'ta kendi ülkesinde vizyona giriyor. Tyler'ın dışında Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jason Biggs gibi isimler kamera öne geçtiler.

    Film, eşini kaybeden bir adamın küçük çocuğuyla birlikte daha mütevazi bir yaşam için çocukluğunun geçtiği yerlere geri dönmesini anlatıyor. Tüm yaşamı kızıyla meşgul olan adam, Maya isimli genç bir kadınla tanışınca yaşamı renklenmeye başlıyor.

    Smith, kurmaca filmin kendi yaşamından özellikle de babalık deneyimerinden etkiler taşıdığını söylüyor. Merakla bekliyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top