Hesabım
    "Hastasıyım"

    Kill Bill'e hazırlık için John Woo filmleri izleyen Uma Thurman'ın hayalleri nasıl gerçek oldu?

    Önümüzdeki yılın ilk aylarında vizyona girecek olan yapımlar arasında en fazla heyecan uyandıranlardan birisi, yönetmenliğini efsanenevi John Woo'nun yaptığı Paycheck. Philip K. Dick'in kısa bir öyküsünden uyarlanan film, yönetmenin aksiyon takıntısını koruyup bilim kurgu dünyasına yelken açtığı bir film. Ben Affleck ve Uma Thurman da film için kamera önüne geçtiler.

    Thurman'ın bu projede bulunmasının anlamı büyük. Oyuncu Kill Bill'in hazırlık döneminde yönetmeni Quentin Tarantino'nun isteği üzerinde bol bol John Woo filmi izlerken, uzakdoğulu yönetmenin sinemasına hayran kalmış. Killer'ı izledikten sonra fena halde yönetmenle çalışma arzusu duymuş ve tam bu dönemde, bizzat Woo'dan Paycheck'de oynaması için teklif gelmiş. Nasıl mı?

    "Killer'ı izledikten sonra Woo'dan telefon almak, hayallerimi gerçekleştirmişti. Onun çalışmalarının büyük bir hayranı olmuştum..." diyor oyuncu. Kısaca, tez zamanda muradına ermiş.

    Paycheck, 5 Mart 2004'te ülkemizde de vizyona giriyor. Thurman'ın performansı ayrıca merak uyandırıyor. Ama sırada, Kill Bill var...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top