Hesabım
    Havalar Nasıl Olursa Olsun...

    Gore Verbinski, fantastik filmlerin ardından bir drama çekiyor. Hava durumu ondan sorulacak!

    Gore Verbinski, 2003 yılı değerlendirmelerinde adı en çok geçen yönetmenlerden biri. Hakkında kötü yazana da bugüne kadar rastlamış değiliz. Halka ile eli yüzü düzgün bir yeniden yapıma imza atıp, işten alnının akıyla çıkan yönetmen, Karayip Korsanları ile de korsan filmlerinin adını temize çekti.

    Yönetmenin Karayip Korsanları'nı devam filmleriyle yaşatmaya devam edeceğini daha önce duyurmuştuk. Bu arada, ayakları bir parça yere basacak ve The Weather Man adında bir drama imza atacak. Kısaca, bir süreliğine karaya çıkıyor. Yeni projesinde ona eşlik edecek oyuncular ise, baba-oğul rollerde Michael Caine ve Nicholas Cage.

    The Weather Man'in, başarılı bir hava durumu spikerinin işi ve ailesi arasındaki iklim farklılıkları nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı anlatması bekleniyor. New York'tan cazip bir iş teklifi olan adam, yeni hayatına başlamadan önce, eski eşi, çocuklarıyla ve hasta babasıyla ilişkilerini düzenlemeye çalışıyor...

    Son olarak, Karayip Korsanları'nın pek çok sinema dergisi ve internet sitesi tarafından yılın en başarılı filmlerinden birisi olarak gösterildiğini söyleyelim.

    Michael Caine, Batman'e hizmet eden Alfred rolüne soyunmadan önce, Nicholas Cage'in babası olarak karşımıza gelecek.

    Kısaca, havalar nasıl olursa olsun, Gore Verbinski'nin havaları iyi olacak gibi gözüküyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top