Hesabım
    Kan ve Çikolata

    Halkalı senarist, ilgi çekici bir gençlik romanına al atıyor...

    Bu ara The Brothers Grimm ve yeni Halka filminin senaryosuna el atan yıldız senarist Ehren Kruger, Sanji Senaka'nın yönetmenliğini yapacağı bir uyarlamanın senaryosunu yazmak üzere anlaşma imzaladı. Annette Curtis Klause'nin Blood and Chocolate isimli kitabı, gençler için yazılmış oldukça ilginç bir roman.

    Genelde kurtadam ve vampir temaları üzerine kitaplarıyla yanınan Klause, bu romanında yarı kurt, 16 yaşındaki bir genç kızın hikayesini anlatmış. Belli dönemlerde bir kurt bedenine bürünen Vivian Gandillon, ailesiyle birlikte yeni bir hayata başlıyor. Okulda son derece duyarlı olan bir gence aşık olduktan sonra da, modern yaşama uyum sağlayan yönüyle, vahşi doğası arasında kalıyor. Ve bu yönünü Aiden isimli gençten saklamak için elinden geleni yapıyor.

    Metaforları seven yazarın, cinsellik kullanımı yönünden de cesaret işi, hüzünlü ve vahşi bir aşk hikayesi anlattığı söyleniyor.

    Eseri beyazperdeye uyarlayacak olan Kruger'ın, aynı işlemi Stephen King'in Tılsım romanı için de yapacağını hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top