Hesabım
    Logan Kaçıyor Singer Kovalıyor

    Bilim kurgu klasiği, usta yönetmenin elinde yeniden doğuyor.

    William F. Nolan'ın romanından uyarlanan Logan's Run isimli bilim kurgu klasiğinin yeniden çekileceğini ve yönetmen olarak da Bryan Singer'ın adının geçtiğini duyurmuştuk. 2000'lerin Logan'ını Singer'ın çekmesi kesinleşti!

    Filmin yapımcılığını ise prodüktörlerin superstarı Joel Silver üstleniyor. Proje, yönetmenin X-Men 3'ten önce bitirmek ve 2005 yılında sinemalara yollamak istediği bir iş olduğu için hızlı bir şekilde ilerliyor. Fakat henüz oyuncu kadrosundan bir haber yok.

    Singer proje üzerinde yaptığı açıklamada, X-Men projesinin evrensel hoşgörü teması nedeniyle ilgisini çektiğini, bu projeyi ise gençlik ve insanın ölümlülüğü gibi temalara dokunduğu için ilginç bulduğunu söylüyor. Ele aldığı projelere kattığı derinlik su götürmeyen yönetmen, yaratılacak görsel dünya hakkında da oldukça iddialı.

    Logan's Run, toplum mühendislerinin nüfusu dengede tutmak için sadece 30 yaşına kadar hayatta kalmaya izin verdiği bir gelecekte geçiyor. Logan da sistemin bir silahıyken, 30 yaş bunalımı gerçeğine rağmen ömrü el verdiğince yaşama arzusu duyar ve savaş açar.

    Ne demişler, en güzel yeniden yapım arkasında iyi bir yönetmen olandır. Bu da öyle bir örnek işte!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top