Hesabım
    92 Dakikalık Ömrünüz Kaldı.

    Çılgın İsrail yapımının Amerikan versiyonu geliyor...

    Yönetmenliğini Assi Dayan'ın yaptığı 97 yapımı Mar Baum (The 92 Minutes of Mr. Baum) isimli filmin yeniden yapım hakları, Revolution Studios tarafından satın alındı. Baum'un senaryo ve yönetmenliği dışında başrolünü de üstlendiği film, gösterildiği festivallerde yoğun ilgi gören ve uluslararası arenada da oldukça dikkat çekmiş bir komedi. Yeniden yapımın ne vakit şekilleneceği ve kimlere emanet edileceği ise henüz belli değil.

    Şair ve sinemacı Dayan'ın filmi, Life According to Agfa ile başladığı ödüllü üçlemesinin son filmi. Yapım, Çin yapımı güneş gözlükleri pazarlayan bir adamın, son derece tehlikeli bir hastalığa yakalandıktan sonraki 92 dakikasını anlatıyor. Bu süre hayatının son dakikalarıdır çünkü doktorların dediğine göre, sadece 92 dakikalık ömrü kalmıştır!

    Yönetmen projeyi yazmadan önce pek çok kişiye, sadece bir buçuk saatlik ömrünüz kalsa ne yapardınız diye sormuş. Aktardığına göre, pek çok kişi verecek bir yanıt bulamamış. Dayan bu durumun yarattığı engeli, kendi senaryosuna yaratıcı bir şekilde aktarmaya çalışmış. Sonucun ise oldukça garip ve eğlenceli olduğu söyleniyor.

    Yeniden çekilmesi çok şaşırtıcı değil. Ama biz orjinalini de oldukça merak ettik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top