Hesabım
    Nakata Ve İkinci Halka

    Yeniden yapıma orijinal yönetmen...

    Ringu serisi ve Karanlık Sular ile son dönemde adı en çok anılan korku yönetmenlerinden birisi olan Japon Hideo Nakata, Hollywood'un uzun zamandır transfer etmek istediği isimler arasında yer alıyor. Bir dönem MGM için True Believers projesini çekmesi Halka'nın ikincisi için görüşmelere başladı. Eğer anlaşma sağlanırsa, ilki Gore Verbinski tarafından çekilen serinin ikincisini çekerek endüstriye adımını atmış olacak.

    Bu arada Nakata'nın çekmeyi kabul ettiği bir diğer projenin de yine kendi filminin Amerikan versiyonu olduğunu hatırlatalım. Joyû-rei (Dont Look Up) kendisini bekleyen bir diğer proje. Eğer bu şekilde giderse, bundan sonra yönetmen yeni bir projeye başlayacağı zaman, hem Japon hem de Hollywood versiyonunu aynı anda çekmek zorunda kalabilir : )

    Son olarak yönetmenin Karanlık Sular ve Chaos filmlerinin de yeniden yapım hazırlıklarının başladığını hatırlatalım. Neyse ki onları da Nakata çekmiyor.

    Biraz karışık ama işte Japon yönetmenin cephesinde durumlar böyle. Acaba yönetmen aynı sularda yeniden yıkanmak yerine, yepyeni bir projeye el atsa daha iyi olmaz mıydı diye de düşünmeden edemedik. Siz ne dersiniz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top