Hesabım
    Toz Onlardan Sorulur!

    John Fante'nin kült romanından uyarlanan filme yıldız yağmuru

    Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi olan, Bukowski ve diğer beatlerin de atası sayılan John Fante, en sevilen romanıyla beyazperdeye düşüyor: Toza Sor'un (Ask the Dust) pek şanlı kadrosundaki isimlere Colin Farrel, Selma Hayek ve Donald Shutherland'in ardından son eklenen isim Val Kilmer!

    Robert Towne'nin yöneteceği yapımda Arturo Bandini rolünü Collin Farrel kapatmış durumda. Bilindiği gibi Fante aslında çoğu kitabında aslında kendi hikayesini anlatmakta ve baş karaktere de Arturo Bandini ismini vermekteydi.

    Charles Bukowski'nin de hayatta en sevdiği eser olduğunu birden fazla kez ifade ettiği, Fante'nin romanı, 30'lu yılların Los Angeles'ında Amerikan Rüyası peşinde koşan iki göçmenin hikayesini konu alıyor. Selma Hayek'i filmde, daha önce Eva Mendes'in canlandıracağı sanılan güzel Meksikalı Camilla rolünde izleyeceğiz.

    15 gün içerisinde çekimlerine başlanacak olan Toza Sor'u, Towne'nin 1998'deki son filmi olan Without Limits'in de yapımcıları olan Paula Wagner ve Tom Cruise ikilisi kotarıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top