Hesabım
    Star Wars Sevindirecek

    Orijinal üçlemenin Eylül'de çıkacak DVD setinde herkesi şaşırtacak bir şeyler var. Neler mi?

    Star Wars'la yatıp kalkanlardansanız şöyle bir titreyip kendinize gelme, kış uykusundan uyanma zamanı! Yıldız Savaşları'nın en hardcore fanlarını bile şaşırtacak hazinelerin, Bölüm IV, V ve VI'yı ilk defa DVD formatında buluşturan özel setle birlikte geleceği ortaya çıktı. Senaryo belgeseli, ilk ekran denemeleri ve özel dosyalar bu güzelliklerden sadece bazıları.

    Eylül'de satışa çıkacak olan 4 disklik setin ABD fiyatı 70 usd civarında olacak. Setin en güçlü parçası hiç şüphesiz, Kevin Burns'ün 2 buçuk saatlik Empire of Dreams: The Story of Star Wars Trilogy (Hayaller İmparatorluğu: Yıldız Savaşları Üçlemesi'nin Hikayesi) adlı belgesel olacak. Belgesel, orijinal üçlemedeki 40'tan fazla oyuncu ve teknik adamla yapılmış röportajları içeriyor.

    Fanların ağzının suyunu asıl akıtacak şeylerden biriyse, 2005 için heyecanla bekledikleri Bölüm III'e ait bir 10 dakikalık kamera arkası belgeseli. Bu programda George Lucas'ın Darth Vader karakterinin gelişimi üzerine fikirlerini dinlemek ve yeni Vader kostümüne kısa da olsa şöyle bir göz atma fırsatı bulmak mümkün olacak.

    TV reklamları, fragmanlar gibi kolayca tahmin edebileceğiniz artıların yanında Işın Kılıcının Doğuşu, Yıldız Savaşları Karakterleri gibi bir çok irili ufaklı ama şaşırtıcı bonus yine bu setin muhteviyatına dahil.

    Tabii sete asıl sahip olma sebebini oluşturacak olan üç filme gelince, hepsinin bir kez daha, daha önce görülmemiş yepyeni tekniklerle görüntü ve ses açısından temizlenmiş olduğunu ve bu işin de konunun uzmanı Lowry Digital Images'ın gerçekleştirdiğini ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top