Hesabım
    Quidditch'te Rakipler Belli Oldu

    Fransızlar, Bulgarlar.Hogwarts doldukça doluyor<br /><br /><br />

    Harry Potter ve Ateş Kadehi'ne son olarak eklenen Truva'nın Menelaos'u Brandon Gleeson'ı zaten Azkaban Tutsağı box-office'leri altüst etmeye devam ederken serinin dördüncü filmi için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Oyuncu kadrosu tamamlanmaya çalışan Ateş Kadehi'nde Fleur Delacour olarak Clemence Poesy, Cedric Diggory rolünde Robert Pattinson ve Viktor Krum karakteriyle Stanislav Yanevski'yi izleyeceğiz.

    Serinin hayranları dördüncü kitabı çoktan okumuş olduğu için, hikayenin en başında karşımıza çıkan dünyaca ünlü Quidditch oyuncusu, Bulgar milli takımının yıldızı Viktor Krum'u muhakkak bilirler. Bulgar oyuncu için seçilen -gerçekten Bulgar- Stanislav Yanevski'nin karaktere tam uyuyor olması akıllıca bir seçim. Ülkemizde pek tanınmayan genç oyuncuyu seyrederken memnun kalacaksınız.

    Harry'nin Quidittich'teki büyük rakibi olan Cedric ''Robert Pattinson'' Diggory uzun metrajlı filmlerde çok boy göstermemiş genç bir İngiliz oyuncu. Fransız büyücülük okulu Beauxbatons'tan rakibimiz Fleur Delacour rolünde izleyeceğimiz Clemence Poesy ise 21 yaşında bir Fransız. İngiltere'de bazı televizyon dizilerinde yer alan oyuncu Ateş Kadehi'nde oynadığı takdirde adadaki ikinci uzun metrajlı filmini çekmiş olacak. Yaşını başını almış, balık etinde bir Kate Winslet yerine gencecik ve incecik bir Fransız güzeli, ne dersiniz?

    Henüz okumamışlar için kısaca hatırlatırsak; Ateş Kadehi'nde dünyanın üç büyük büyücülük okulu, Hogwarts, Beauxbatons ve Durmstrang bir gelenek olan Üç Büyücü Turnuvası için bir araya geliyor ve kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Harry'nin okuldaki dördüncü yılını anlatan filmde Lord Voldemort'la da yüzleşecek küçük büyücümüzü zor bir yıl bekliyor.

    Steve Kloves'un senaryolaştırdığı, Mike Newell'ın yöneteceği Ateş Kadehi 2005'te sinemalarda olacak. Harry Potter hayranları, unutmayın tıklamanız gereken adres her zaman Beyazperde.com.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top