Hesabım
    Latinlerin Favorileri Belli

    Bir Zamanlar Meksika'da altı dalda aday<br /><br />

    Bu sene 19. kez verilecek Imagen Ödülleri'nin adayları belli oldu. Robert Rodriguez'in El Mariachi üçlemesinin son filmi Bir Zamanlar Meksika'da altı dalda birden aday olunca bu seneki törende sürpriz görüntüler yaşanmayacağı anlaşıldı.

    Imagen Vakfı tarafından on sekiz yıldır verilen ödüller Hollywood'ta artık bir gelenek halini aldı ve artık eğlence endüstrisinin en prestijli ödüllerinden sayılıyor. 1983'te kurulan vakfın amacı Latin oyuncuları desteklemek ve Latin kültürünün filmlerde doğru anlatılması için çalışmak. Her sene hem televizyon hem de sinema dalında dağıtılan ödüllere sadece Latin kökenli oyuncular, yönetmenler ve teknik ekipler aday olabiliyor.

    Bir Zamanlar Meksika'da; başta En İyi Film ve Yönetmen olmak üzere Antonio Banderas ile En İyi Erkek Oyuncu, Ruben Blades ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve Salma Hayek-Eva Mendes ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında aday. Geçen sene Spy Kids 2: Islands of Dreams ile En İyi Yönetmen seçilen Rodriguez'in bu sene önemli bir rakibi var; Blade 2'den de hatırlayacağınız Hellboy'un yönetmeni Guillermo del Toro. Film kategorisinde geçen sene büyük ödülü Frida'ya kaptıran ünlü yönetmenin bu sene en çok bir Arjantin filmi olan Valentin'le çekişeceği düşünülüyor.

    Jürisini film endüstrisinin dev şirketlerinden (Paramount, Walt Disney vs.) temsilcilerin oluşturduğu Imagen Ödülleri 26 Ağustos'ta sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top