Hesabım
    Otto Maton, Rob Ott'la Elele

    Stop-motion animeler yeryüzüne çıkıyor<br />

    Siyah Giyen Adamlar'ın senaristi Ed Solomon ile Bill ve Ted'in Maceraları'nın yazarı Chris Matheson kafa kafaya verip yeni stop-motion animasyonlarının senaryosunu tamamlamışlar bile.

    İkinci Dünya Savaşı sırasında Hitler'i öldürmek üzere Amerikalılar tarafından tasarlanmış iki robot denizaltılarının batırılması üzerine Atlantik'in dibini boylar. 60 yıl boyunca okyanusun dibinde Hitler'i arayan Otto Maton ve Rob Ott sonunda dünya yüzeyine çıkmayı başarırlar. Geçen altmış yıl boyunca yeryüzü de aynı kalmamıştır tabii. Gizli kristal odalarından kaçan Hitler, Mussolini ve Tojo da yeniden dünyaya hükmetme planları yapmaktadır. Başlayan kovalamaca içinde dünyanın merkezinden aya kadar yolculuk yapmak zorunda kalacaklardır.

    Filmi seslendirecek yıldızlar bile belli olmuş. Otto Maton'u Jack Black, Rob Ott'u John C. Reilly, Hitler'i John Cleese, kutsal toprak babayı Billy Bob Thornton ve Mussoliniyi de Sylvester Stallone seslendiriyor.

    Anime filmi ne zaman göreceğimiz belli değil ancak dahi çocuklar o kadar hızlı çalışıyorlar ki her şey nerdeyse bitmiş. Animasyon hayranları, bu hızla devam edilirse, çok beklemeyeceksiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top