Hesabım
    George Clooney Hayatının Rolünü Oynadı

    Acil Servis gerçek oldu<br /><br /><br />

    Uzun yıllar Acil Servis (ER) dizisinde bir doktoru canlandıran George Clooney İtalya'da gerçekten doktorluk yapmak zorunda kaldı ve bir hayat kurtardı.

    Güney İtalya'da Salerno yakınlarında, korumasıyla beraber motosikletle seyahat eden aktörün koruması Giovanni Zequireya, bir arabaya çarparak kaza yaptı ve ağır yaralandı. Korumaya ilk müdahaleyi yapan da tabi ki Dr.Clooney oldu. Bacağında şiddetli kanaması olan Zequireya'ya turnike denen tamponu uygulayan aktör kanamanın hafiflemesini sağlayarak korumanın hastaneye kadar hayatta kalmasını sağladı.

    Rocca D'Aspide Hastanesi doktorları karşılarında George Clooney'i kendilerine hastanın durumuyla ilgili bilgi vermeye çalışırken görünce çok şaşırdılar. Hasta kritik saatleri atlattıktan sonra doktorlar yaptıkları açıklamada yapılan ilk yardımın çok profesyonelce olduğunu söylediler. Clooney ise ''Her şey hallolduktan sonra çok güldük, yıllarca bir doktoru canlandırdım, böyle bir şey yaşamak zorunda kalacağım aklımın ucundan bile geçmezdi'' dedi ve ekledi; ''Demek ki o rolün çok faydası olmuş, acil müdahalelerle ilgili o kadar çok şey bildiğime kendim bile şaşırdım''.

    Doktorculuk rolü gerçeğe dönen George Clooney kendini fazla kaptırıp hazır Ocean's 12'i de çekerken, kendini Danny Ocean gibi hissedip gözünü Las Vegas'a dikerse kumarhane sahiplerini zorlu günler bekliyor demektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top