Hesabım
    Çılgın Cuma'nın Yıldızından Şarkılar

    Lindsay Lohan şarkıcılığa soyundu<br /><br />

    18 yaşında ve yıldızı Çılgın Cuma ile parlayan sarışın güzel Lindsay Lohan, Universal'a bağlı Casablanca Records ile kaset anlaşması imzaladı.

    Artık Hollywood yıldızları da fark ettiler ki, herkesin on parmağında on marifet olan bu devirde sadece oyunculuk yeterli olmuyor. Bir de Jennifer Lopez gibi oyunculuk yeteneği sıfırın altında seyretmesine rağmen söylediği şarkılarla hit olan yıldızlar varken, sizde de yetenek varsa neden boş durasınız?

    Lindsay Lohan henüz çok genç olmasına rağmen Çılgın Cuma'da tecrübeli aktris Jamie Lee Curtis'in karşısında hiç ezilmemiş ve başarılı bir performans sergilemişti. Hatta sadece oyunculuğu ile değil, filmde Lohan'ın sesinden şarkılar da dinlemiştik. Müzik yapımcıları da bunu gözden kaçırmamış ve gördüğünüz gibi Lindsay artık Universal'ın sanatçısı. Çıkacak kasetle ilgili ayrıntılı bilgi verilmemesine rağmen, oyuncunun pop müzik söyleyeceği tahmin ediliyor.

    Bu yaşta bu kadar yetenek herkese nasip olmaz. Hatırlatmadan geçmeyelim, Lindsay Lohan'ın başrolde oynadığı son filmi Kötü Kızlar 16 Temmuzda sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top