Hesabım
    Damon Gangster, DiCaprio Polis

    Martin Scorsese New York'u temizledi, sıra Boston'da

    New York Çeteleri gibi dev bütçeli bir yapımla Amerika'nın karanlık dönemlerini karıştıran Martin Scorsese, New York'taki gangsterleri bırakıp, Boston'daki İrlanda mafyasıyla uğraşmaya başladı. The Departed - daha önce Infernal Affairs'tı - Matt Damon ve Leonardo DiCaprio ile geliyor.

    Orjinali bir Çin yapımı olan ve Hong Kong'lu mafyaları anlatan filmin Amerikan versiyonuna senaryoyu William Monahan yazacak. Filmin yapımcısı ise Jennifer Aniston - Brad Pitt çiftinin şirketleri Plan B.

    Matt Damon'ın Amerikan-İrlanda kanı taşıyan ganster rolünü üstlendiği hikayede tahmin edin O'nu kim kovalayacak? Tabi ki iyi polis DiCaprio. Leonardo ve Scorsese zaten New York Çeteleri'nde de beraber çalışmışlardı dolayısıyla bu ekibe yeni eklenen isim Damon olmuş oldu.

    The Aviator'ın çekimlerini bitiren yönetmen, televizyonda gösterilmek üzere bir Bob Dylan Antolojisi Projesi'ne başlayacağını duyurdu ama Boston'lu gangsterleri ne zaman izleyeceğimize dair bir açıklama yapmadı. The Departed ile ilgili tüm gelişmeler, unutmayın ilk olarak Beyazperde.com'da olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top