Hesabım
    Oscar Sürprizi, Bush En İyi Erkek Oyuncu?

    Michael Moore başkanın yakasını bırakmamaya kararlı

    Fahrenheit 9/11 belgeseli ile George Bush ve hükümetini yerden yere vuran Michael Moore bu kadarla kalmayacağını gösterdi. Benim Cici Silahım ile Oscar kazanan yönetmenin bu sene de En İyi Film dalında aday olması ve Mel Gibson'ın filmi Tutku: Hz. İsa'nın Çilesi ile çekişmesi bekleniyor. Tamam buraya kadar herşey normal olabilir ama Moore'un, Bush'un da En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilmesi için kulislerde çalışmaya başladığını biliyor muydunuz?

    Hatta sıradışı yönetmen bu isteğini gizli bile tutmuyor. Yaptığı açıklamada ''Bunun nesi anormal? Bence Bush benim filmimde harika bir komedyendi, kesinlikle Oscarı hakediyor'' dedi. Zap2it'in bildirdiğine göre konuyla ilgili görüşülen alınan fakat adları gizli tutulmak zorunda olan üç akademi üyesi de Moore'la aynı görüşte. Üyeler eğer Bush'un adaylığı açıklanırsa kesinlikle O'na oy vereceklerini söylediler.

    Tüm bunlar şaka gibi görünsede, akademi bile dedikoduları o kadar ciddiye aldı ki resmi açıklama yapmak zorunda kaldı. Akademi sözcüsü ''Herkes Oscara aday olabilir fakat belgesellerde gözüken insanlar için bu geçerli değil. Çünkü onları oyuncu olarak düşünmüyoruz'' dedi. Akademinin açıklamaları hayalleri yıkmış gibi çünkü Moore'un başlattığı kulis faliyetleri üyeler arasında o kadar popülerleşmişti ki, akademi izin vermiş olsa Bush en azından, kazanamasa bile, kesinlikle Oscar adayı olurdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top