Hesabım
    'A-Takım'ının İki İsmi Doğaya Karşı!

    Liam Neeson ve Joe Carnahan, düşük bütçeli bağımsız bir filmle Alaska'da kurtlarla mücadele edecek...

    Geçen yaz kült TV dizisinden uyarlanan 'A-Takımı (The A-Team)'nda Hannibal Smith karakteriyle izlediğimiz Liam Neeson, filmin yönetmeni Joe Carnahan'la çekimleri gelecek hafta başlayacak 'The Grey' isimli filmde tekrar buluştu. Fakat bu sefer, 'A-Takımı' gibi 110 milyon dolarlık yüksek bir bütçeyle değil, neredeyse 5'te 1 gibi düşük bir bütçeyle filmi kotaracaklar. Öyle ki, yönetmenin bağımsız köklerine geri dönüşünü simgeleyen projenin henüz bir dağıtımcısı bile yok.

    Film, Alaska'da gerçekleşen bir uçak kazasıyla vahşi kurtların arasına düşen ve doğayla yaşam mücadelesine girişen bir benzin çıkarma ekibinin hikâyesini anlatacak. Filmde Neeson'a, Dallas Roberts, James Badge Dale, Dermot Mulroney, Joe Anderson gibi isimler eşlik edecek.

    Yönetmen Carnahan, 'Kurtuluş (Deliverance)' ve 'Touching the Void' gibi filmlerden ilham aldığını gizlemiyor ve, insanın doğaya karşı verdiği mücadeleyi anlatacak iyi bir film çekme fırsatını sonuna kadar değerlendirmek istiyorum, diyor. Yaklaşık -30 derecelik bir sıcaklıkta, dondurucu şartlarda çekilecek film, içine kurtların da karışmasıyla bize biraz yakın zamanda seyrettiğimiz Frozen (Frozen)'ı hatırlattı...

    İnsan-doğa mücadelesini anlatan her türlü iyi filme kapımız sonuna kadar açık, merakla bekliyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top