Hesabım
    Harry Potter'ın Alkol Problemi!

    Genç yıldız Daniel Radcliffe bir yıl öncesine kadar alkolik olduğunu açıkladı...

    Önümüzdeki hafta Harry Potter serisinin final bölümünde Harry rolünde tekrar karşımıza çıkacak olan genç yıldız Daniel Radcliffe, serinin sağladığı ün ve şöhretin kendisini alkolik yaptığını açıkladı... Charlie Sheen ve Lindsay Lohan gibi alkolle başı derde giren Hollywood yıldızlarının aksine bu bağımlılıktan çabuk kurtulan 21 yaşındaki Radcliffe, GQ dergisine verdiği röportajda "Hayattan keyif almak için alkole ihtiyaç duyar hale gelmiştim" şeklinde konuştu. Yaklaşık bir yıl öncesine kadar düzenli alkol tüketen biri olduğunu itiraf eden yıldız, bir kaç yıl, her ne kadar kişiliğine uymasa da ünlü ve zengin kişilerin yaşam şekillerinden fazlasıyla etkilendiğini açıkladı.

    11 yaşından beri Harry Potter karakterine hayat veren ve bu rolüyle 48 milyon poundluk bir servete ulaşan Radcliffe, 2010 Ağustos ayından beri ağzına tek damla alkol koymadığını da ekledi. Oyuncu partilere gitmek yerine artık evde oturmayı, kitap okumayı ya da arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi tercih ettiğini belirtti...

    Serinin 15 Temmuz'da vizyona girecek olan final bölümüyle ilgili de konuşan Radcliffe, "Çekimler bittiğinde hepimiz ağladık, bunu hiç ummuyorduk. Kendimi Harry Potter olmadan gerçekten kaybolmuş hissediyorum çünkü bu son 10 yıldır hayatımın günlük bir alışkanlığına dönüşmüştü." şeklinde konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top