Hesabım
    'The Texas Chainsaw Massacre 3D'nin Yıldızı Belli Oldu!

    Yeni filmde Alexandra Daddario başrolde...

    2003 yılında yenilenmiş versiyonuyla karşımıza çıkan “Teksas Katliamı (The Texas Chainsaw Massacre)”nın akıllarda yer eden genç güzeli Jessica Biel'di, şimdi aradan 8 yıl geçti ve modaya uyarak 3D olarak çekilecek yeni filmde elektrikli testereli katilden köşe bucak kaçacak olan isim Alexandra Daddario olarak açıklandı... Son olarak 'Açık Çek (Hall Pass)'de abayı ev sahibine yakan çocuk bakıcısı rolünde izlediğimiz güzel yıldızı korku dolu bu efsane gerilimde başrolde izleyeceğiz.

    Yönetmenliğini en son 'Takers'ı yöneten John Luessenhop'un yapacağı bu yeni uyarlamanın senaryo yazarları Adam Marcus ve Debra Sullivan. Daddario'nun hayat vereceği karakter hakkında henüz detaylı bir bilginin olmadığı film günümüzde geçecek ve Tobe Hooper'un yönettiği 1974 tarihli orijinal filmin devamında yaşananları konu alacak.

    Çekimlerine bu ay içinde Shreveport-Louisiana'da başlanacak olan filmin ABD'deki vizyon tarihi 5 Ekim 2012. B filmlerin kült oyuncularından Bill Moseley'i tekrar izleyeceğimiz film 3D olmasının avantajını iyi kullanırsa gore-severleri ihya edebilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top