Hesabım
    John Cusack 'The Paperboy'da!

    Tobey Maguire'den boşalan koltuk doldu...

    İki Oscarlı 'Acı Bir Hayat Öyküsü (Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire)' filminin yönetmeni Lee Daniels'ın yeni projesi 'The Paperboy' hakkında geçtiğimiz hafta yaptığımız haberde, filmin kadrosundan Tobey Maguire'in ayrıldığını ve Nicole Kidman'ın da kadroya dahil olduğunu duyurmuştuk. Dün gelen haberde, Maguire'in yerine kadroya John Cusack'in getirildiği açıklandı...

    Baz Luhrmann'ın yeni Great Gatsby uyarlamasında oynayacak olan Maguire'in çekim takvimini öne sürerek ayrıldığı projede kendisinin yerini alan Cusack, yerel bir şerifi öldürdüğü için ölüm cezasına çarptırılan bir mahkumu oynayacak. Amerikalı çoksatan yazar Pete Dexter'ın aynı isimli kitabından uyarlanacak olan film, bir muhabirin kardeşiyle birlikte idam sırasını bekleyen bir mahkumun adını temize çıkarma arayışlarını anlatacak. Kidman'ı 'The Paperboy'da muhabirin davada ilerleme kaydetmesini sağlayan gizemli bir kadın rolünde izleyeceğiz.

    John Cusack, Matthew McConaughey, Zac Efron ve Nicole Kidman'dan oluşan bir kadro kuran projeye ayrıca son anda, Precious'da Lenny Kravitz ve Mariah Carey'i izleyenleri şaşırtmayacak bir isim daha, R&B şarkıcısı Maxwell'in de katıldığını ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top