Hesabım
    'Transformers 3'ün Renkli Osaka Galası!

    Gişede fırtına gibi esen filmin Japonya'daki galasında ilgi odağı Rosie Hungtinton-Whiteley'di...

    Yüksek bütçeli Hollywood yapımları için her zaman zorlu bir mücadele alanı olan Asya sinema marketinde öne çıkmak için yapılan görkemli galalardan birine şahit olan Osaka Station City Cinema,Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (Transformers: Dark of the Moon) filminin başrollerindeki Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley ve yönetmen Michael Bay'i misafir etti. Filmin geçtiğimiz cumartesi günü Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenen gala gecesinde ilgi odağıydı güzel İngiliz aktris Rosie Hungtinton-Whiteley’di.

    Tanıtım turunun son ayağı olan Japonya'da 29 Temmuz'da vizyona girecek olan film için düzenlenen basın toplantısında Japon gazetecileri Japonca selamlayan Whiteley, filmin eleştirilmesinin insanların filmi görmek istemesini engellemediği, aksine filmin gişede hala bir numara olduğunu söylerken; yönetmen Michael Bay de Çin'de yaptığı söyleşide serinin son filminde neden Megan Fox yerine yeni bir isimle çalışmak istedikleri sorusunu, "yeni, taze ve farklı birini arıyorduk. İlk filmde kısaca çocuk kızla tanışıyor. İkinci filmde elde ediyor. Üçüncü filme geldiğimizde 22 yaşına giriyorlar, evlenip çocuk mu yapsalardı? En iyisi yeni birini bulmaktı" şeklinde cevapladı.

    Gişede 711 milyon dolar gibi aşılması zor bir başarı elde eden filmin Osaka'daki tanıtım galasından daha fazla özel fotoğraf için tıklayınız...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top