Hesabım
    Fiennes'in İsmi Lazım Değil Değil!

    Ateş Kadehi şekillenirken, Lord Voldemort da açığa çıktı!

    Harry Potter'ın dördüncü sinema serüveni Ateş Kadehi, önceki filmlerin başarısından aldığı hızla çıtayı yükseltip 130 milyon dolarlık bir bütçeye kavuşurken, herkesin merakla beklediği Lord Voldemort da su yüzüne çıktı. Muhteşem geri dönüşünü yaşayacak olan karanlıklar lorduna Ralph Fiennes, sinir bozucu muhabir Rita Skeeter'a da Miranda Richardson hayat verecek.

    Mike Newell'in yönetip, serinin gediklisi olmuş Steve Kloves'in kaleme alacağı dördüncü gişe canavarı Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Michael Gambon, Tom Felton, Maggie Smith, Gary Oldman ve Alan Rickman'ı tekrar stüdyoya toplarken projeye yeni katılan diğer isimler de şunlar:

    Brendan Gleeson (Deligöz Moody), Frances De La Tour (Madame Maxime), Roger Lloyd-Pack (Barty Crouch), Pedja Bjelac (Igor Karkaroff), Jeff Rawle (Amos Diggory) ve David Tennant (Barty Crouch).

    Tüm dünyada 2005 Kasım'ında gösterilecek filme kavuşmanıza daha çok olsa da, Beyazperde.com'da her türlü gelişmeyi okuyabileceğinizi biliyorsunuz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top