Hesabım
    'The Amazing Spider-Man'in Teaser Fragmanı Yayınlandı! [Video]

    Merakla beklenen yeni Örümcek Adam macerasından ilk görüntüler...

    Sam Raimi'nin yönettiği ilk Örümcek-Adam (Spider-Man) filminden neredeyse 10 yıl sonra, bu sefer Marc Webb'in yönetmenliğinde ve Andrew Garfield'in başrolünde çekilen ve seriyi yeni baştan ele alan 'The Amazing Spider-Man'in ilk teaser fragmanı yayınlandı.

    "Hepimizin sırları vardır. Sakladıklarımız ve bizden saklanılanlar..." Bilindik bir hikayeyi, Peter Parker'ın süper-kahraman olma macerasını bu sefer daha kişisel bir perspektiften anlatacak olan yeni Örümcek Adam ilk fragmanıyla kimilerine hayal kırıklığı yaşatabilir. Özellikle de, çatılar ve gökdelenler arasındaki nefes kesen ama bir o kadar da bilgisayar efekti olduğu fazlasıyla belli olan yapay sahneleri nedeniyle. Yine de söyleyecek 'farklı' bir sözü olduğu belli olan Örümcek Adam'ın yeni fragmanlarını beklemek lazım...

    Son olarak Aşkın (500) Günü ((500) Days of Summer) filmiyle izlediğimiz Marc Webb'in yönettiği ve önceki Örümcek Adam filmlerinin de senaryo grubunda bulunan Alvin Sargent, Steve Kloves ve James Vanderbilt'in senaryosunu yazdığı filmde Andrew Garfield Peter Parker'ı (Örümcek Adam), Emma Stone Gwen Stacy'i, Rhys Ifans Dr. Connors'ı, Martin Sheen Ben Amca'yı, Sally Field May Hala'yı ve Denis Leary de George Stacy'i canlandırıyor. 'The Amazing Spider-Man' 3 Temmuz 2012'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top