Hesabım
    Harry Potter'ın Yıldızları Gayrimenkul Zengini!

    Yıldızlar kazandıklarını gayrımenkule yatırdılar...

    Harry Potter serisiyle üne kavuşan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, New York, İngiltere ve Alpler'de aldıkları evleriyle Hogwarts'ın dışında zengin bir gayrimenkul serveti edinmeyi başardılar...

    Emlak analiz sitesi PrimeLocation'a göre geçtiğimiz yıllarda sadece gayrimenkul yatırımına toplamda 24.5 milyon pound (yaklaşık 68 milyon Türk Lirası) harcayan üçlü, serinin final bölümü Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2)'nin rekor kırarak dünya çapında 480 milyon dolar gişe hasılatı yapmasının ardından emlak yatırımlarını hızlandıracaklarının sinyalini verdi.

    21 yaşındaki Radcliffe'in 11 milyon poundluk gayrimenkul portföyünde New York'un en ünlü bölgelerinde bulunan 3 dairenin yanı sıra, İngiltere'de ailesi için satın aldığı 750 bin dolarlık bir apartman dairesi de bulunuyor. 22 yaşındaki Grint'in çoğu İngiltere'de bulunan yaklaşık 10 milyon pound değerinde kredisiz üç evi bulunurken, serinin diğer bir yıldızı 21 yaşındaki Watson da toplam değerleri 4 milyon poundu bulan Fransız Alpleri'nde bir dağ evine ve Londra'da da bir konağa sahip.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top