Hesabım
    Lee Pace 'Lincoln'da!

    Yetenekli genç oyuncu New York Belediye Başkanı olacak...

    Yakında The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 ve The Hobbit'te izleyeceğimiz aktör Lee Pace, Steven Spielberg'ün uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Lincoln projesinde New York City Belediye Başkanı Fernando Wood'u canlandıracak.

    Senaryosunu Pulitzer Ödüllü tarihçi Doris Kearns Goodwin'in çok satan kitabından ödüllü senarist Tony Kushner'in (Munich) uyarladığı film, Amerikan tarihinin en çalkantılı döneminde yaşanan politik oyunları ve Sivil Savaş'ın sonlarına doğru meydana gelen olayları Abraham Lincoln'ün gözünden anlatacak.

    Wonderfalls ve Pushing Daisies gibi dizilerden tanıdığımız ve The Fall gibi filmlerde izledikten sonra da Hollywood'un keşfetmesini beklediğimiz Pace'in Lincoln'de kaptığı bu önemli rol, genç oyuncunun önümüzdeki dönemde izleyeceğimiz iki yüksek bütçeli projesiyle birlikte yolunun sonuna kadar açıldığının bir göstergesi. Bu ismi şimdiden bir kenara not etmekte fayda var...

    Henüz çekim takvimi açıklanmayan projenin kadrosu ise göz kamaştırıcı; Daniel Day-Lewis, Sally Field, Tommy Lee Jones, Joseph Gordon-Levitt, Hal Holbrook, James Spader, John Hawkes, Tim Blake Nelson.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top