Hesabım
    'Behzat Ç'nin Afişi Yayınlandı!

    'Behzat Ç. - Seni Kalbime Gömdüm' 28 Ekim 2011'de vizyonda...

    Türk televizyonlarının en fazla izlenen dizilerinden, rating rekorları kıran yerli polisiye Behzat Ç.'nin ilk uzun metraj sinema filmi 'Behzat Ç. - Seni Kalbime Gömdüm', 28 Ekim 2011'de vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Farklı konusu ve anlatım tarzıyla öne çıkan 'Behzat Ç., Bir Ankara Polisiyesi' dizisini 'Bir Ankara Polisiyesi - Son Hafriyat' kitabından uyarlayan yazar Emrah Serbes'in yine senaryosunu yazdığı filmin konusu hakkında henüz detaylı bir bilgi yok. Filmin fragmanın da yakında yayınlanması bekleniyor.

    Filmde Behzat Ç.'ye (Erdal Beşikçioğlu) başrollerde Harun (Fatih Artman), Hayalet (İnanç Konukçu), Akbaba (Berkan Şal) dışında Tardu Flordun, Hakan Boyav ve Cansu Dere eşlik ediyor. Film, kurbanlarını kazdığı çukurlara gömüp polislerden geçmişin intikamını almaya çalışan ‘Red Kit’in Behzat Ç. ile olan macerasını anlatacak.

    Daha önce televizyondan sinemaya geçen Kurtlar Vadisi'nin sinema filmlerini ve Behzat Ç.'yi yöneten Serdar Akar'ın yönettiği filmin afişinde fotoğraf ve grafik sanatçısı Mehmet Turgut'un ve grafik tasarımcısı Arda Aktaş'ın imzası var.

    Ankara asfaltıyla kaplı yüzüyle polis memuru Behzat Ç.'nin posterini beğendiniz mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top