Hesabım
    'Now You See Me'nin Kadrosuna Amanda Seyfried ve Mark Ruffalo da Katıldı!

    Dünyanın en iyi sihirbazları banka soymak için birleşti...

    2006 yılında vizyona giren Prestij (The Prestige) ve Sihirbaz (The Illusionist)'dan sonra sihirbaz ve illüzyonist filmleri tekrar moda olma yolunda ilerliyor. Darren Aronofsky'nin HBO için pilot bölümünü yöneteceği sihirbazlık temalı Hobgoblin (Pilot)'in ardından şimdi de bir grup sihirbazın hırsızlık maceralarını anlatacak olan Now You See Me projesi gündemde...

    Pers Prensi: Zamanın Kumları (Prince of Persia: The Sands of Time)'nın senaristi Boaz Yakin ve Edward Ricourt'un senaryosunu yazdığı filmi son olarak Titanların Savaşı (Clash of the Titans)'nı yöneten Louis Leterrier yönetecek. Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak.

    Jesse Eisenberg ve Mélanie Laurent'in geçen hafta resmi imzaları attığı filme son olarak Amanda Seyfried ve Mark Ruffalo da katıldı. Önümüzdeki yaz The Avengers (The Avengers)'da Hulk olarak izleyeceğimiz Ruffalo filmde önde gelen bir FBI ajanını, güzel aktris Seyfried ise sihirbazlara soygunlarda yardımı dokunan makineleri icat eden bir teknisyeni canlandıracak.

    Çekim takvimi açıklanmayan projenin 2012'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top