Hesabım
    Mutantların Akibeti Belirsiz

    Bryan Singer çizgi dünyadaki rekabeti beyazperdeye taşıdı

    X-men 2'de beraber çalıştığı senaristler Dan Harris ve Michael Dougherty'i de çelik adamın yeniden yaratılması için beraberinde götürdüğünü hatırlar.

    Superman projesi yönetmenin birinci planı haline gelince mutantların ne olacağını tartışmış hatta 20th Century Fox yeni bir yönetmen arayışını girer mi acaba demiştik ve dediğimiz oldu. X-Men 3'ü ertelemek istemeyen firma Bryan Singer ile yapılan anlaşmayı fes ettiklerini açıkladı.

    Yakından takip edenler bilir, Superman DC Comics'in, X-Men'in mutantları Marvel'ın süper kahramanlarıdır. DC Comics'in kahramanlarını genelde Fox, Marvel'ınkileri ise genelde Warner Bros. beyazperdeye taşımıştır. Singer da Superman'i tercih ederek bir nevi Warner Bros.'u tercih etmiş oldu. Bu da tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip mutantlarının üçüncü filminin ve de Fox'un Singer tarafından ikinci plana atılması anlamına geliyor ki, firma bu kadar popüler olmuş bir filmi sırf aynı yönetmen çeksin diye ileri bir tarihe atamazdı.

    Her ne kadar artık X-Men ile olan ilişiği kesilmiş olsa da Bryan Singer tamamen projenin dışında olmak istemiyor hatta sadece yapımcı olarak kalmaktan bile mutluluk duyacağını açıkladı. Singer'ın gittiği kesinleştiğine göre başlayacak olan yeni yönetmen savaşları ve mutantların akibeti ile ilgili tüm gelişmeleri Beyazperde.com'u tıklayarak ilk siz öğrenebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top