Hesabım
    Hong Kong Phooey Sinemaya Geliyor!

    Ayı Yogi, Şirinler derken şimdi sıra Hong Kong Phooey'de...

    Bir dönem Türk televizyonlarında da yayınlanan, Çin dövüş sanatlarında usta bir köpeğin her bölümde kötülere karşı savaştığı 1970 tarihli çizgi-dizi Hong Kong Phooey, 2009'da sinema projesi olarak ortaya çıktığında yönetmen koltuğunda Alex Zamm'ın oturacağı dışında pek bir şey bilinmiyordu. Aradan geçen iki senenin ardından canlı aksiyon-animasyon karışımı olarak çekileceği duyurulan filmde başrolde kimin sesini duyacağımız belli oldu: En son Şrek: Sonsuza Dek Mutlu (Shrek Forever After)'da Eşek'e sesiyle hayat veren Eddie Murphy.

    Mulan'da dragon Mushu'ya da ses veren Murphy dışında projede başka hangi isimlerin olacağı şu an için bilinmiyor. Yönetmenliğini Alex Zamm'ın yapacağı film yapımcı Broderick Johnson tarafından bir aile komedisi olarak tanımlanıyor.

    Gizemli bir şekilde yürüme, konuşma ve dövüşme gibi süper-güçler kazanan Penry isimli bir köpeğin ve yardımcısı Spot'un başrolde olduğu çizgi-dizi 1970'lerde yayınlanmaya başladığında ülkemizde de oldukça popüler olmuş, hatta ünü Hanna Barbera'nın Lafalimpics Olimpiyatları'na bile sıçramıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top