Hesabım
    '2 Guns' Projesinde Yaprak Dökümü!

    Çizgi-roman uyarlamasından önce Vince Vaughn, sonra da David O. Russell ayrıldı. Şimdi de kadroya Mark Wahlberg'in dahil olduğu konuşuluyor...

    David O. Russell'ın yazıp yöneteceği ve başrolünde Vince Vaughn'un olacağı duyurulan çizgi-roman uyarlaması 2 Guns'da işler değişti. Steven Grant'in aynı isimli çizgi-romanından uyarlanması düşünülen projeden Vaughn'un ayrılmasından sonra Mark Wahlberg'le anlaşma masasına oturan stüdyo, yönetmen David O. Russell'ı da elinde tutamadı.

    Wahlberg ile Dövüşçü (The Fighter), Tesadüfler (I Heart Huckabees) ve Üç Kral (Three Kings) gibi projelerde birlikte çalışan Russell'ın çekim takvimini bahane ederek ayrıldığı ve senaryosu Blake Masters'a ait proje, çetelerden para sızdıran bir narkotik ajanının ve gizli bir bahriyelinin merkezinde yaşanan olayları anlatacak.

    Universal stüdyosunun bu kış çekimlerine başlamak istediği 2 Guns, yönetmensiz bunu nasıl başarabilir bilinmez ama iyi bir yönetmen bulunursa bizleri eğlenceli bir aksiyonun beklediğini söyleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top