Hesabım
    Batman ve Superman Aynı Filmde!

    Warner Bros., Batman ve Superman'i aynı filmde buluşturmak için kolları sıvadı...

    The Flash ve Justice League of America gibi DC Comics süper-kahramanlarını sinemaya taşımaya kararlı olan Warner Bros.'un bunların dışında çok önemli başka bir proje üzerinde daha çalıştığı ortaya çıktı. Internet’te dolaşan dedikodulara göre, süper-kahramanlar evreninin iki süper gücünü, Batman ve Superman'i aynı filmde buluşturmaya çalışan stüdyo, henüz ismi konmamış canlı aksiyon macera üzerinde kulis yapıyor.

    Çekimleri devam eden yeni Superman ve Batman filmlerini bekleyeduralım, Warner Bros. yeni projesinde Batman rolünde tekrar Christian Bale'i, Superman rolünde de taze isim Henry Cavill'i ikna etmek için çaba harcıyor. Stüdyo, daha önce Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'la birlikte son kez Batman olacağını açıklayan Bale'i ikna etmeyi başaramazsa eğer yeni bir isim arayacağını da gizlemiyor...

    Konuşulanlara bakılırsa kâğıt üzerinde masada iki farklı senaryo var: filmde ya Batman Superman'e rehberlik edip yardımına başvuracak ya da bunun tam tersi olacak.

    Henüz proje planlama aşamasında olduğu için şimdilik kesin bir şey söylemek zor. Fakat stüdyonun planları umduğu gibi giderse The Flash ve Justice League of America projelerinden sonra Batman ve Superman'i aynı filmde görebiliriz. Warner Bros.'un bir diğer amacı da, Dark Knight Rises'la sonlanacak Batman üçlemesini yeni baştan ele alıp yeni isimlerle efsaneyi diriltmek...

    MARVEL'in tüm kahramanlarını bir araya topladığı Yenilmezler (The Avengers) projesine DC Comics'in vereceği bu yanıt sizleri memnun eder miydi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top