Hesabım
    Denizbank 2. Kısa Film Yarışması

    Yarışmanın bu yılki teması "Bana Geleceğin Bankasını Anlat"... Son başvuru tarihi 1 Kasım 2011.

    Denizbank, bu yıl 2.'sini düzenlediği kısa film yarışmasıyla yetenekli genç sinemacılara fırsat tanıyor. 1 Kasım 2011 tarihine kadar başvuracağınız yarışmada büyük ödül 15 bin TL olarak açıklanırken, yarışmanın teması “Bana Geleceğin Bankasını Anlat” olarak belirlendi.

    İkincinin 10 bin TL ve üçüncünün de 5 bin TL ödül kazanacağı kısa film yarışmasında amaç, gelecekte hayal ettikleri bankada almak istedikleri hizmetleri, gelecekte nasıl bir banka hayal ettiklerini, bankacılıkta gelecekte kullanılan araçları ve yapılmak istenen işlemleri vurgulamak. Yarışmaya başvurmak isteyen yönetmenler filmlerini en geç 1 Kasım 2011 tarihine kadar www.facebook.com/denizbank adresi üzerinden yüklemeliler.

    DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcı Gökhan Ertürk düzenledikleri kısa film yarışmasıyla ilgili şöyle konuştu: “Artık gelenekselleşen kısa film yarışmamız da gençlerimizin kendilerini sanatla ifade etmelerine yardımcı oluyor. Yine çok yaratıcı ve geleceğin bankası ile ilgili inovatif fikirleri de içinde bulacağımız, ufkumuzu genişletecek filmler izleyeceğimizi düşünüyorum. Gençlerimizin, teknoloji ve bankacılık hizmet modellerini birleştirerek çekecekleri; geleceğin bankasından hangi tip ürün ve hizmetleri, hangi ortamlarda ve nasıl almak istediklerini yansıtacakları filmleri merakla bekliyor ve hepsine başarılar diliyoruz.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top