Hesabım
    Disney, Sindirella Projesi İçin Mark Romanek'le Görüşüyor!

    Hollywood'da peri masalları hız kesmiyor...

    Önümüzdeki dönemin hit konularından "peri masalları" beyazperde akın etmeye devam ediyor, şimdi sıra Sindirella'da. Disney, canlı-aksiyon olarak sinemaya taşımak istediği proje için geçtiğimiz yıl Beni Asla Bırakma (Never Let Me Go) ile iyi bir çıkış yakalayan Mark Romanek'le görüşmelere başladı.

    Şeytan Marka Giyer (The Devil Wears Prada)'nın senaristi Aline Brosh McKenna'nın yazdığı senaryoyu geçtiğimiz yıl satın alan stüdyo, Tim Burton'ın yönettiği Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland) ile kazandığı 1 milyar dolarlık gişe başarısını Sindirella ile devam ettirmek istiyor.

    Hikayeyi yeni baştan ele alan ve modern bir yoruma sahip senaryoda, yakışıklı prens, arkasında politik nedenlerin yattığı kötü bir evliliğe sürüklenirken Sindirella ile tanışacak ve ona aşık olacak.

    Hollywood'da üç farklı Pamuk Prenses uyarlaması, bir Uyuyan Güzel ve bir de The Wizard of Oz projesinin bulunduğu düşünüldüğünde Sindirella projesinin çok da sürpriz olduğu söylenemez. Fakat stüdyolarla arası pek de iyi olmayan Romanek ismi bizleri biraz şaşırttı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top