Hesabım
    Arabalar Boğaz'dan Geçti!

    Şimdi sıra “Babamın Penguenleri”nde...

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren Pixar'ın Arabalar animasyonunun devamı Arabalar 2 (Cars 2), Turkcell Kuruçeşme Arena'da Boğaz’ın o muhteşem atmosferinde izleyicilerle buluştu. Tribünlerin de minderlerin de dolduğu gösterimde sinemaseverler filmi kahkahalar içinde ilgiyle izledi. Uluslararası bir araba yarışı şampiyonasında yaşanan heyecan dolu bir casusluk macerasını anlatan Arabalar 2'de yarış arabası Şimşek McQueen’e sesiyle Yekta Kopan, Şimşek McQueen'in bir numaralı rakibi olan Avrupa'nın en ünlü yarış otomobili İtalyan Francesco Bernoulli'ye ise sesiyle ünlü komedyen Cem Yılmaz hayat verdi.

    Büyük bir hızla devam eden “gnctrkcll Açıkhava Sinema Festivali”nde Büyük Final önümüzdeki hafta Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)” ve “Model” Konseri ile kapanış yapacak. İki senedir Boğaz'ı sinema ile buluşturarak sinemaseverleri ağırlayan Turkcell Kuruçeşme Arena'da 23 Ağustos Salı akşamı ön gösterimiyle “Babamın Penguenleri” filmi olacak. Fakat filmden önce sahneye çıkacak olan “Model” grubu geceyi önce müzikle renklendirecek.

    Eğlenceli bir aile komedisi olan ve başrolünde Jim Carrey'nin olduğu “Babamın Penguenleri”, hayatı rutin bir şekilde devam eden hırslı bir işadamına altı penguenin miras kalmasıyla yaşanan komik olayları anlatıyor. Babasından miras kalan bu penguenler, Tom Popper'ın New York’taki lüks dairesini neredeyse buzullara çevirmesinin yanında kendi hayatını da donduracaktır.

    Gerçekten soğutulmuş bir sette, canlı Gentoo Penguenleriyle çekilen film, bir çocuk kitabı klasiği olan “Boyacının Penguenleri”nin modern bir uyarlaması.

    • gnctrkcll’lilerin vizyon filmlerini Boğaz’ın ışıkları altında izledikleri film gösterimlerinde, “1 bilet alana 1 bilet hediye” kampanyası da geçerli.
    • gnctrkcll’liler 2 bilet için 10 TL; gnctrkcll’li olmayanlar ise 1 bilet için 15 TL ödeyerek Boğaz’ın en güzel noktasında film izleme keyfini sürebiliyor.
    • Biletler, TurkcellMobilÖdeme haricinde Biletix’den, gencteklif.com’dan veya Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerinden satın alınabiliyor.

    Gnctrkcll Açıkhava Sinema Festivali Programı

    Kapı açılış 19.00

    Film gösterimi 21.00

    Detaylar için: www.gnctrkcll.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top