Hesabım
    Terrence Malick'in Yeni Filminde Yine Christian Bale!

    Usta yönetmen sır gibi saklanan yeni projesinin çekimlerine 2012'de başlıyor...

    40 yılda 5 film çeken sinema filozofu Terrence Malick, Altın Palmiyeli son filmi The Tree of Life'dan sonra yönetmenliğe hız vermişe benziyor. Ben Affleck ve Rachel McAdams'lı yeni filmini (The Burial) büyük bir gizlilik içinde geçtiğimiz yıl çeken yönetmen, “Voyage of Time” belgeseline başladığını duyurmasının ardından, şimdi de başrolünde yönetmenin Yeni Dünya: Amerika’nın Keşfi (The New World) filminde de izlediğimiz Christian Bale'in olacağı duyurulan başka bir projeye 'start' veriyor.

    Çekimlerine 2012'nin ilk aylarında başlanması planlanan film hakkında bir kadın ve bir erkeğin başrolünde ilerleyeceği dışında şimdilik pek bir şey bilinmiyor. Ketumluğuyla bilinen yönetmenin son projesinde erkek başrolde Bale'e eşlik edecek güzel, genç ve yetenekli aktris adayları arasında Rooney Mara, Haley Bennett, Clémence Poésy ve Mia Wasikowska bulunuyor.

    Resmi ismi açıklanmasa da dedikodularda ismi The Burials olarak geçen projenin 2012 yılında vizyona gireceğini de belirtelim.

    Sadece kurgusu yıllar alan Malick filmlerini bir de rötarlı izleyen bizler için beklemesi zor bir süreç de olsa, yeni bir Malick filmine her daim kapımız açık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top