Hesabım
    'Çizmeli Kedi'nin Hareketli Posteri Yayınlandı!

    3D olarak vizyona girecek animasyonun yayınlanan ilk klipleri de izlenme rekorları kırıyor...

    Kediler ve onların başrolde olduğu komik videoları YouTube'da izlenme rekorları kırıp, komik halleri e-postalarda elden ele dolaşırken Çizmeli Kedi de bundan payını almalıydı ve öyle de oldu. Şrek (Shrek) serisinden tanıdığımız bu doğuştan şirin, kahkaha garantili Çizmeli Kedi'nin başrolde olduğu Çizmeli Kedi (Puss in Boots) isimli animasyonun yayınlanan ilk kliplerinden ‘Pantolonsuz’ Pantolonlar videosu bir milyon izleyiciyi aşarak kedilerin gücünü bir kez daha gösterdi.

    DreamWorks Animasyon Stüdyosu'nun elinden çıkan film, Kedi’nin (Antonio Banderas) Shrek’le karşılaşmadan önceki efsanevi öyküsünü merkezine alıyor. Dokuz canlı bu kahramana bu macerada altın yumurtlayan kazı çalmak için bir araya geldiği Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) ve Yumuşakpati Kitty (Salma Hayek) da eşlik ediyor.

    Şrek 3 (Shrek the Third)'ün yönetmeni Chris Miller tarafından yönetilen animasyonun senaryosu Brian Lynch, David H. Steinberg, Tom Wheeler ve Jon Zack tarafından yazıldı. ABD'de 4 Kasım'da, ülkemizde ise 13 Ocak 2012'de 3D olarak vizyona girecek olan filmin izlenme rekoru kıran klibini ve yayınlanan hareketli posterini aşağıda bulabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top