Hesabım
    'Hayalet Avcıları 3'ten Son Gelişmeler!

    Film oyuncularından Dan Aykroyd, arapsaçına dönen proje hakkında konuştu...

    Ghostbusters 3 projesi hakkında çıkan dedikodulara her gün bir yenisi eklenirken serinin oyuncularından Dan Aykroyd katıldığı bir radyo programında projenin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Senaryosu hazır olan projenin yönetmeni Ivan Reitman, Mart ayında yaptığı açıklamada her şeyin hazır olduğunu, sadece Bill Murray'in senaryoyu okuyup imzayı atmasını beklediklerini söylemişti. Gelinen noktada Murray'in hala karar vermediği konuşulurken, Aykroyd filmin Murray olmadan da çekileceğini açıkladı.

    Murray'nin kadroda olmasını umduğunu söyleyen Aykroyd, harika bir senaryoya sahip olduklarını ve Ghostbusters efsanesinin tek bir kişiden ibaret olmadığını belirtti. Projenin bireyler üzerine kurulmadığını da belirten Aykroyd, yeni filmin detaylarına da değindi: Ghostbusters 3'ün seriye taze kan katacağını ve bu yüzden çekirdek kadronun yanında yeni oyunculara da ihtiyaçları olduğunu ve çekimlerin bahar ayında başlayacağını söyledi. Veteran hayalet avcısının kafasındaki taze oyunculara verdiği örnek ise, Criminal Minds dizisinden Matthew Gray.

    Tek tek kişilerin açıklamalarıyla ve dedikodularla ilerleyen projeye dair şu ana kadar yapılmış bir resmi duyuru yok. İyice arapsaçına dönen Ghostbusters 3 projesinde bizi nelerin beklediğini zaman gösterecek fakat Murray'siz bir Ghostbusters ne derece Ghostbusters olur, orası da tartışılır... Hele ki son devam filmiyle yarattığı hayal kırıklığının üzerinden geçen 22 sene sonra...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top