Hesabım
    Olivia Wilde 'Better Living Through Chemistry' Projesinde!

    Jennifer Garner'ın ayrıldığı projeye Wilde dahil oldu...

    Geoff Moore ve David Posamentier ikilisinin yöneteceği kara-komedi Better Living Through Chemistry projesinde oyuncu krizi yaşanıyor. İlk açıklandığında Jeremy Renner ve Jennifer Garner'ın başrolde olacağı duyurulan projeye daha sonra Michelle Monaghan ve Judi Dench katılmıştı. Fakat Renner'ın projeden ayrılması ve yerine Sam Rockwell'in geçmesiyle yaprak dökümü de başlamış oldu. Son olarak hamile olduğunu açıklayan Garner'ın da ayrılmasıyla proje çıkmaza girmişti ki imdada yeni bir yıldız isim yetişti: Olivia Wilde.

    Variety'nin haberine göre, proje için görüşmelere başlanan Wilde, filmde toplumdaki prestiji nedeniyle yaşlı bir adamla evlenen genç bir kadını canlandıracak. Geçen sene Black List'te yer alan ve filmin iki yönetmeni tarafından yazılan senaryonun konusu şöyle; Evli ama evliliğinde mutsuz genç bir eczacı (Sam Rockwell), sonunu göremediği yasak bir aşk ilişkiye girmiştir. Âşık olduğu kadın ise yaşlı bir adamla istemediği bir evlilik yaşıyor ve durum kahramanımızın pek de hoşuna girmiyordur. Uyuşturucuya bulaşan çift, bir süre sonra kadının evli olduğu adamı öldürmek için planlar yapmaya başlar...

    Filmde Michelle Monaghan'ın Rockwell'in eşini oynaması, Dench'in ise anlatıcıyı seslendirmesi planlanıyor. Bu sonbahar çekimlerine başlanacak olan film önümüzdeki yıl vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top