Hesabım
    Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'dan 'Kumarbaz'!

    İkili, 1974 tarihli 'The Gambler'ın yeniden çevrim projesiyle beşinci kez tekrar bir araya gelebilir...

    En İyi Yönetmen dalında Martin Scorsese'ye, En İyi Uyarlama Senaryo dalında ise William Monahan'a ilk Oscarlarını kazandıran Köstebek (The Departed) filminin arkasındaki ekip, 1974 tarihli The Gambler (Kumarbaz) filmini yeniden uyarlamak için kolları sıvadı. Projenin başrolünde düşünülen isimse, yine aynı filmden Leonardo DiCaprio!

    3D çektiği Hugo Cabret (Hugo) projesini yeni bitiren ve elinde Silence ve The Wolf Of Wall Street gibi projeler bulunan usta yönetmen Scorsese'nin bu yeniden çevrim projesi hakkında kesin konuşmak için henüz çok erken. Şimdilik planlama aşamasında olduğu söylenen yeni Kumarbaz'ın yapımcılığını, orijinal filmin de yapımcısı olan Irwin Winkler'ın yapacağı söyleniyor.

    Scorsese ve DiCaprio ikilisini beşinci kez biraraya getirmesi muhtemel proje ayrıca Scorsese'nin Masumiyet Çağı (The Age of Innocence), Korku Burnu (Cape Fear) ve Köstebek (The Departed)'ten sonraki dördüncü yeniden çevrimi olmuş olacak.

    Çek yönetmen Karel Reisz'in yönettiği ve James Caan'in başrolünde olduğu ve Fyodor Dostoyevsky'nin aynı isimli novellasından serbest bir uyarlama olan ilk film, kumar bataklığına saplanan bir İngilizce profesörünün yaşadıklarını anlatıyordu.

    J. Edgar'ın çekimlerinde olan DiCaprio'nun önünde The Great Gatsby ve Django Unchained projeleri olduğu, Scorsese'nin de önce Silence'ı çekmek istediği düşünülürse Kumarbaz için önümüzde daha uzun bir zaman var...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top