Hesabım
    'Yetimhane'nin (El Orfanato) Yeniden Çevriminde Amy Adams Sesleri!

    Hollywood, İspanyol yapımı orijinal filmi yeniden uyarlamaya kararlı gözüküyor...

    2006 yılından bu yana 3 kez aday olduğu Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde mutlu sona ulaşamayan Amy Adams, 2007 tarihli İspanyol yapımı Yetimhane (El Orfanato)'nin yeniden çevrim projesinde başrolde olması düşünülen aktrisler arasında yer alıyor.

    Eğer Adams projeye imza atarsa, orijinal filmde Belén Rueda'nın canlandırdığı Laura karakterine hayat verecek. Bir yetimhanede büyüyen Laura, aradan uzun bir zaman geçtikten sonra burayı çocuklar için bir bakımevine dönüştürmek için geri döner. Kocası ve çocuğuyla geldiği burada, küçükken kendisine musallat olan iblis şimdi de Laura'nın oğluna göz dikmiştir...

    Hollywood'un uzun bir süredir yeniden uyarlamaya çalıştığı projenin Larry Fessenden'den boşalan yönetmen koltuğuna son olarak geçtiğimiz yıl Mark Pellington geçmişti.

    Yönetmen Juan Antonio Bayona'nın ilk uzun metrajı olan bu korku-gerilim, Guillermo del Toro'nun yapımcılığında çekilmiş ve ilk gösterimini Cannes'da yapmıştı. 7 dalda Goya Ödülü alan film aynı zamanda İspanya'nın Oscar adayı gösterilmiş fakat final listesinde kendine yer bulamamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top