Hesabım
    'Zor Ölüm 5' Yönetmenini Buldu!

    Stüdyo devam filmini yönetmesi için John Moore ile anlaştı...

    20th Century Fox stüdyosu, Zor Ölüm (Die Hard) serisinin 5. bölümü için aradığı yönetmeni sonunda buldu. Devam filmini, Max Payne'den tanıdığımız yönetmen John Moore yönetecek... Geçtiğimiz aylarda aralarında Joe Cornish, Justin Lin ve Nicolas Winding Refn'in olduğu aday listesini haber yaptığımız projede John Moore bu isimlerin arasından sıyrılmayı başarmışa benziyor.

    Şubat ayında 300 : Battle of Artemisia projesi için yönetmenlik koltuğundan ayrılan Noam Murro'nun yerine geçecek olan Moore, hem stüydo hem de başroldeki Bruce Willis tarafından kabul görmüşe benziyor. Özellikle de yönetmenin efekte dayalı aksiyon yerine, bilgisayarı minimal düzeyde kullanıp fiziksel görselliğe önem vereceğini açıklamasının bu kararda etkili olduğu söyleniyor.

    Senaryosu Scott Woods tarafından yazılan devam filminin Rusya'da geçeceği dışında şimdilik pek bir şey bilinmiyor. Bütçesinin de yaklaşık 100 milyon dolar olması planlanan projenin, şu sıralar yönetmenini arayan Red'in devam filminden önce çekilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top