Hesabım
    Pastanın Dördüncü Dilimi

    Onlar erdi muradına.<br /><br />

    Amerikan Pastası 3'te Jim ve Michelle evlenip gençlik çılgınlıklarını geride bırakınca herkes bu filmin son olduğunu düşünmüştü. Zaten devamı yapılmak istense bile artık yetişkinlik dönemine girmiş olan bir dönemin çılgın gençlerinden nasıl bir hikaye çıkabilirdi ki? Yapımcılar çareyi tüm kadroyu değiştirmekte bulmuşlar.

    Seride Seann William Scott'ın canlandırdığı, en çılgın karakter Steve Stifler'ın kardeşini ilk iki filmde görmüştük. Filmde adı bile geçmeyen Matt artık büyüdü ve maceraların kahramanını oynamaya hazır. Steve Rush'ın yöneteceği dördüncü pastanın senaryosunu Brad Riddell yazacak ve dedikodular doğruysa yeni senarist eski karakterlerden hiçbirini yeni hikayeye taşımayacak.

    Artık büyümüş olan Matt Stifler okulda yarattığı krizlerden sonra yaz kampına gönderilir ama orada da rahat durmamayı kafasına koymuştur. Stifler'in ilk yapacağı, bir çok Amerikan gençlik filminde klişe olmuş, kampa gizli kameralar yerleştirmek ve kızları dikizleyebilmektir. Kampta aşık olabileceği hiç aklına gelmeyen Matt video kasetlerin başına neler açacağından habersiz gününü gün eder.

    İlk iki filmde Matt'i sessiz sedasız Eli Marienthal canlandırmıştı ama yeni filmde yönetmen O'nunla çalışmayı düşünmüyormuş. Bakalım yeni pastanın Stifler'i kim olacak.

    Amerikan Pastası'nı yeniden izlemek isteyenlere hatırlatalım, serinin ikinci filmi bu akşam Show TV'de.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top