Hesabım
    Oscar Törenini Bu Yıl Kim(ler) Sunacak?

    Törenin yapımcısı Brett Ratner Oscar'ı Eddie Murphy'nin sunmasını istiyor...

    Oscar sezonuna girmeye başladığımız şu günlerde ödül töreniyle ilgili ilk dedikodular da gelmeye başladı. Geçen sene törenin sunuculuğunu Anne Hathaway ve James Franco gibi genç oyunculara emanet eden ama umduğunu pek de bulamayan Akademi'nin, 84. Oscar Ödülleri'ni sunması için Eddie Murphy ile görüşmelere başladığı konuşuluyor.

    Bu seneki törenin yapımcılığını üstlenecek olan Brett Ratner'ın, yönetmenliğini yaptığı Tower Heist projesinde birlikte çalıştığı Murphy'yi Oscar'ı sunması için Akademi'ye önerdiği ve Murphy'nin de teklife sıcak baktığı söylenirken, törenin daha önceki sunucularından Billy Crystal'ın da adaylar arasında olduğu belirtiliyor. Hatta ufukta bir Murphy-Crystal ortaklığı bile gözüküyor... Henüz resmi kararların açıklanmadığı bu konuda son sözü Akademi söyleyecek, fakat kulislerde dönen dedikodulara bakılırsa taraflar şimdiden anlaşmışa benziyor.

    2006 tarihli Rüya Kızlar (Dreamgirls) filmiyle Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday olan Murphy'nin Oscar’ların her yıl daha da düşen 'rating'ini düzeltecek taze kan olup olmadığını zaman gösterecek…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top