Hesabım
    Yönetmen Luca Guadagnino Akdeniz'den Ayrılmıyor!

    İtalyan yönetmen ilk İngilizce filmini çekmeye hazırlanıyor...

    Son olarak Tilda Swinton'ın başrolünde çektiği Benim Adım Aşk (Io sono l'Amore) ile beğeni toplayan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, vatandaşı Paolo Sorrentino gibi ilk İngilizce filmini çekmeye hazırlanıyor. Henüz ismi konmamış olan proje StudioCanal önderliğinde Ridley ve Tony Scott'ın Scott Free isimli şirketlerinin yapımcılığında çekilecek...

    Bütçesi 30 milyon dolar olarak belirlenen film Pantelleria isimli bir Akdeniz adasında geçecek. Senaryosu da yine Guadagnino'ya ait olan film; rock'n roll'dan sekse, aşktan cinayete uzanan, bir artı birin dört yaptığı bir Akdeniz adasında bir adamla kadının arasında yaşanan entrikaları merkezine alacak.

    Jacques Deray'in La Piscin filmini yeniden uyarlayacağı da konuşulan Luca Guadagnino'nun şu sıralar Avrupalı oyuncu arayışında olduğu söyleniyor.

    Tinker, Tailor, Soldier, Spy ile Venedik'te yarışan Tomas Alfredson ve This Must Be the Place ile Cannes'dan ödül ile dönen Paolo Sorrentino gibi uluslararası arena usta bir Avrupalı yönetmen daha kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top